You're one of a kind

No one can change this heart of mine


life's a game but it's not fair

I break the rules so I dont care




Outfit idag

topp med puffärm: h&m
jeansleggings:veromoda
Smycken: lite överallt

äckelbilder men jag bjuder !


fredag

Kanondag, sanna kom till skolan och fick en fetttttttttig kram av mig!
Blev att hon hängde på mig in till blge, så när vi va påväg till bussen gick hon lite bakom och så hör man ett skrik och när jag vänder mig om så ligger hon på backen, hujedamej sanna nyhlin! ASGARV
Sen hitta vi väl det vi letade efter ganska snabbt och då blevde donken såklart, vi klagar på vårt fett men det är roligare att äta än att inte äta! så då satt vi väll där i nån timme och så kom jag på att jag hade fått en kupong på en gratis hårspray av min fina elenor, s då sprang vi väl och hämtade den, glad :-)
Efter det var jag tvungen att springa till bussen, och jag kom faktiskt i god tid för en gångs skull!
Dag med sanna, mycket garv!

När jag kom hem så kände jag genast en annan lukt, en parfym som jag känner igen på mils avstånd, Py hade kommit! så då kastade jag mig väl på henne och krama henne som tusan, hon har vart saknad! Nu stannar hon tills Måndag, härligt !


Perfeccct kväll

Min Superstar


bildbomb


high school musical är gulligt



Elenor Kommer Bli Rik

Ingen sanna idag heller, ååå skolan är fel när hon inte är där, klassen är inte hel. jag saknar henne ;-(
Jaja imorgon kanske?
Sen har jag kommit på värsta grejjen, att hon och jag och emil och arvid ska åka till Gotland i sommar! haha, bara en ide än så länge, vet inte ens om det är genomförbart. men dom är fetttttt på iallafall, taha :-)
Nu borde jag väl städa lite på rummet och sen plugga spanska och matte antar jag, suck skolan gör mig så matt just nu. Men det är bara att bita ihop och köra på, snart är det sommar!
På tal om sommaren, huvva vad jag längtar, tänk att få använda alla fina klänningar och skor och alla andra tunna vackra kläder som man har, och slippa frysa hela dagarna och dra på sig mer och mer kläder för varje dag. Nej sommar ska de va! sommar och bad och sol och klänningar och sandaler, det är då man lever

              

En Månad

en av de bästa

jag älskar dig


Scrubs är det bästa som finns


Love is my drug is my heroin

Klar med tvätten nu, mammi och jag va nyss ut och hämta in den.   
Min tunika har blivit helt fläckig, tunikan som jag ska ha i polen, så nu måste jag in en snabbis på fredag och skaffa mig en ny. suck.
min storasyster Py kommer hit på fredag också, jisses så skoj, hon jobbar och bor i norge för tillfället så vi träffas inte så ofta, saknaden är stor!
Nu ska jag ta och släpa mig till sängen, imorgon är det lång skoldag och sen utvecklingssamtal, herregud. men det posetiva är ju vännerna och arvidälskling, allt det roliga som gör att man släpar sig dit! :-)  
Natti


Come here Loverboy

Är ni glada?
här är då humöret på topp, eftersom sanna förmodligen släpar sig till skolan imorgon, hujedamej vad saknaden är stor nu!
Men kommer hon så blire toppen, härrrrrliga bananer.
polen närmar sig, och faktiskt har jag börjat bli ganska pepp, jag ska nog klara det här ändå !
Idag har det väl inte hänt så mycket, Vi kollade på en läskig dokumentär om förintelsen, jag började gråta där ett tag, det var så hemskt med alla döda kroppar och hemska berättelser, det känns helt sjukt att något sånt faktiskt kunnat hända, det borde vara helt omöjligt. Imorgon ska vi se på en film om allt det där, men jag tror att jag måste fega på den, och sitta och läsa. det låter konstigt men jag börjar må så himla dåligt av sånt där att jag inte kan sova på flera nätter sen, det är konstigt men jag tar åt mig jättemycket av filmer, om jag ser något sorgligt kan jag gråta i timmar hehe

Det har väl varit rätt skönt idag också, jag hade verkligen fastnat för den lilla scenen i dirty dancing, "how do you call your loverboy?" så jag gick runt och skrek oooooooh loooverboy till lollo och ellen hela dagen tills de tröttnade haha!
jag har letat efter ett klippa att lägga in här men alla har inbäddning inaktiverad, så om ni vill se klippet så kan ni klicka på den här länken http://www.youtube.com/watch?v=RJQU54gn480&feature=related . det pratar på franska först men tryck på ungefär mitten så börjar det braiga hihi!
Nu ska jag kika om jag kan hjälpa till med nåt här hemma,

ha de bra







helt perfekttt



många bilder från superhelgerna på sannipannis blogg http://sannanyhlin.blogg.se/

Kom tillbakkkkkkkkka !


polen in 1 week

Och jag är lite smått nervig jaaaaa
Men det går säkert fint.
skolan var super idag. fast jag saknade såklart min lilla sannabebbe! Vi fick veta att vi lyckats samla in nästan 45 tusen till rädda barnen i haiti, bra jobbat tycker jag!
Sen så har det väl inte varit så mycket, gympan var rolig och jag har fått veta massa coola saker, men det får jag varje dag, det är förvånande hur lite man vet egentligen, det finns så mycket kvar att lära sig fast man tycker att man nästan vet allt!
Kören och sen polensnack, det verkar bli bra det hära! och fan vad jag och gina rockade när vi sjöng, hehe "plocka äpplenläggikorgenplockaäpplenläggikorgen!" vår grej :-)
nu ska jag hoppa ner i min sköna säng och sova lite

hade fint!


älsklingbästavän


vi är knasiga

Nu sitter jag länggggtar efter att det ska bli imorgon så jag får träffa min superstjärna elenor och min älsklingsarvid! men jag får inte träffa min lilla sannupannu för hon ligger hemma och fryser och kommer inte till skolan imorgon, ååååh :/ stackarn
Men jag hoppas hon kommer på tisdag för då ska hon få en riktigt rejäl superkram av mig och en fet blöt puss, fy vad jag saknar henne!



Your eyes are dangerous









hold on tight, wait for tomorrow, you'll be allright

Söndag, Boel är i borlänge och spelar badminton och mamma och pappa är i norsta. Och här sitter lilla jag och vet väl inte riktigt vad jag ska ta mig för. Jag städade igår så det känns lite maniskt om jag skulle göra det idag med. Träna kanske inte är en så dum ide, vi får se!
Imorgon är det skoldags igen, hihi längtar, jag och sanna och ellen har panik över att sluta nian, det är bara fyra månader kvar, och det är helt sjukt, jag är livrädd. Jag vill vara femton och gå nian föralltid, det har varit den bästa tiden.
Nu ska jag ta tag i det här, ska plocka ihop muggen som jag hade sönder imorse, herregud det finns ingen klumpigare än jag.



He's the one who's stealing cinderella




a heart dont forget something like that

Kanonmysig dag igår hos min arvid ! 
Vi va ute i ladgården och pyssla om kosserna och jag älskar kalvarna, de är så söta när de kommer och slickar en på händerna hihi. Vi plogade och JAG KÖRDE TRAKTOR! fett kkkoolt
sen hade arvids farmor lagat supergod mat, potatisgratäng och lax, hon är så gullig :-) och hans farfar är lika söt han, han skrattar nästan hela tiden, så söt ! :-)
sen gick vi ner och duscha, hihi mysigt och grymt skönt att få bort lagårdslukten! Och sen bidde de väl lite filmmys, vi såg kalle blomqvist haha, " nu är det sommar nu är det sol, momörordodarorenon " så smarta ungar :-)
Fast jag var så super trött så när vi slog på nästa film så tog det inte lång tid tills vi slog av den och släckte istället, jag garvade ändå bara åt filmen och orkade inte koncentrera mig. Så vi skulle sova istället, och jag somnade med hans armar runt mig, den bästa känslan i världen

sen vid elva nästa dag kom pappa och hämtade mig, och sen så köpte han godis till mig, i en sån där rolig burk från willys, dom är fina! :-) han var på ett sånt snällhumör, och jag blev supppergla såklart, ÄLSKLINGSPAPPA :-)

Nu ska vi kika på en film som han har köpt, Allt Flyter, så jag hoppas på att den är rolig !

pussen


ge mig Gotland tillbaka


bebbbbbbbe


Stjärnan åå bästavän



det är med er jag hör hemma

härliga bananerrrrr

hos arvid :-)

vi har vår egen lilla värld

kissemissen


3.e Inlägget

Nu kan sanna då inte klaga mer, hon tyckte det var så dåligt att jag bara uppdaterade en gång om dagen men nu är det tre, så ha!

pussfarbror


I'm so addicted to all the things you do

Its unlike anything
when your lovin' me




sweet dream

Ellens urgulliga inlägg nedan, åååååå bejbeeeeee vad hon är fin! en av de absolut bästa människorna på jorden. ♥

Mhhhh hur chill har vi det inte imorgon då? VI ÄR LEDIGA! ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj va skönttt
Sängen får ha kvar mig lite längre än vanligt imorgon alltså, mm min loverbed

Idag har de väl varit chilllllit å, sanna och jag var iväg till konsum och vaaaad kan vi ha köpt?
kanonens i alla fall, och ellen är så himla söt så jag och sannipanni satt och skrattade åt henne för att hon ser så gullig ut när hon är smått bekymrad hihi. jaja och sen så fick jag skjuts hem av arvid, bästa grabben är han mmmh!

Nu ska jag ta hand om tvätten här, så det blir klart nån gången, sen ska väll jag och boel fixa maten också så vi kan äta när mamma kommer hem :-)


GÄSTBLOGG

Elenor här eller stjärnan som signe kallar mig :D
vi har inställd dubbel No så sanna och signe ville dra hit (till signe) och fixa håret så då följde jag med så nu är dom och fixar håret medan jag sitter här och skriver lite åt signe :D vi ska nog snart gå tillbaka till skolan o ha lite rast där och flumma runt lite för jag tror det kommer att vara en flummdag idag.
sen blir det att jag och signe följer med sanna hem till norbo och så går vi väl till bystugan sen och grejsar lite :D

jag vill också skriva en liten hälsning till signe :D
Du är BÄST signe och den finaste personen jag känner på både utsidan och insidan och jag är så glad att jag har dig :D Älskar dig med hela mitt hjärta <3 stora blöta pussen på dig pluppi <3


/ Elenor


All I ask of you

fy på virriga mig, jag tappade bort nycklarna imorse (för typ tionde gången, suck) så där sprang jag runt tills det nästan snurrade i huvet innan jag såg att de hade ramlat ner i en låda på mitt rum, uuuuuucsh så surig jag vart!
Så jag kom försent och in i klassrummet blev jag genast uppkastad längst fram, Louise och jag skulle tydligen redovisa William Shakespeare, oj vad oförberedd jag var! Men vi klarade det fint tycker jag nog, vi sa allt det viktiga och visade allt vi tänkt :-)

Sen var väl resten av dagen ganska skoj, men sanna och ellen och lollo och hanna försvann iväg på bandyträning ett tag och under den tiden klarade jag att jobba ganska mycket! Sen när sanna kom till musiken så gick det inte längre, jag bara garvade åt allt igen. haha vi är bra för varandra men inte för varandras betyg...
Gunnar hade godisnappar också, så jag och sanna tjatade som tusan tills vi fick två st var, hihi vi är så gulliga :-)
Jag och Ellen satt och myste lite på en bänk och Oliver var busig och nyptes och så höll dom fast Charlie och kittlade honom, haha jag älskar våran klass, vi är så störda! :-)

Imorgon blir det bystuga förmodligen, wiihoooooo vad skojj! :-)




 
arvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvidarvid


Theres not a star in heaven that we cant reach



Alla Hjärtans dag mysdagen jaaaa :-)
vaknade vid tie och fick ett gulligt sms av Arvidälskling hihi han är så fin :-) upp och ordnade lite frukost till Boel och smög in med den till henne där hon låg och sov, hihi lite snäll är jag allt!

Sen har jag pluggat hela dagen, ucsh vad jag hatar första världskriget nu! hela det fina vädret förgäves, allt jag kunde göra var att sitta och läsa det jäkla häftet om hur tyskland krigade hit och dit med alla. fytusan säger jag bara men nu ska det då vara fan om jag inte fixar provet imorgon!

Vi for iaf iväg till mormor en liten stund och fikade lite hihi :-) jag ska väl ta och fara dit någon fredag också, när jag slutar så där tidigt, 20 i 12 skööööönt :-) jag fick en supercool väska också, åååh det är mina turdagar nu känns de som!

Hela dagen har jag också kämpat med ett par skor som jag köpte för ett braaaa tag sen, men inte kunnat använda för att det låter när man går, inte det vanliga gnisslet som de flesta nya skor har, utan ett plopp...plopp...plopp för varje steg man tar! sjukt irriterande. Men nu har jag vikt ihop sulor och stoppat strumpor framma vid tårna, allt för att hindra att de kan vika sig och ploppa, haha! Och faktiskt så låter dom inte nu, så jag kanske tillochmed vågar ha dem i skolan imorgon? vi får se :-) Snygga är dom då iaf!











Du gör så allt känns bra i mig



Arvid Eriksson ♥




Glad alla hjärtans dag!

I never had someone, as good for me as you

åh hur bra var inte gårdagen? Underbar är ordet. Först sanna och lite fika och en pizza och sen hem till Arvid, helt perfekt fredag.  mmm lalala I'm gonna love you more than anyone

Idag blev det en massa krångel hit och dit, jag vet inte riktigt allt, men sanna tog sig iaf inte hit, så vi fick skippa pluggdagen. Jag tränade iaf på morgonen, aj vad min rumpa gör ont nu, jag älskar när man får träningsvärk för då känner man hur duktig man har varit :-) Sen for jag med ut till norsta en snabbis, pappa och mamma ville att jag och Boel skulle med ut och gå. Och så kilade jag in en liten tur bara för att kolla efter en tröja som jag trodde skulle vara där, och så hittade jag massor med fina toppar i en byrå uppe på vinden, lyckoskriket hördes en bit jaaaaa :-) 




sommras  







Megan Fox



snyggaste

ellen fjärt och signe fis



ÄÄÄÄÄÄLSKLING

viälskarfett


bojkotta biffstroganofen





Någon som håller med?

MMMM TACOS FOR LIFE







Hakuna Matata

Fick kila iväg till tandläkaren nu på morgonen vid nio, undersökningen känndes ju ganska värdelös, den tog typ tre minuter och sen skulle jag gå hela den kalla långa (hehe) vägen hem igen.
Sen hemma så kände jag väl att jag mådde mycket bättre än igår, dock var jag ganska matt, så jag satte mig och kikade på youtube om det fanns någon uppladdning av Tarzan där som man kunde se. Jag har nämligen aldrig sett den filmen, så det kunde ju vara kul att veta vad det egentligen är som händer, och inte bara kunna den scenen när han skriker sitt apvrål. Den var bra faktiskt, även om den var lite irriterande ibland. Den är väl gjord för något yngre personer antar jag men va fan, när sanna och jag och emil och arvid umgicks hemma hos arvid så såg vi minsann på lejonkungen!
Sen gick jag och Sanna omkring i flera dagar och sjöng "hakuna matata" hihi vi är knassssssss :-)

Imorgon ska jag i alla fall hoppa iväg till skolan, tjoho vad kul det ska bli, jag har missat så mycket skojj! :-) och sen blir det ingen sång, buhuuuuu ledsensigne

C ya!






Replay

Blev ingen skola för mig idag, jag vet inte vad det är med mig men nå skit äre väl! jaja, imorgon är det friluftsdag men det blir hemma för mig då också. 
Sen blir det ingen sång på torsdag, erik skulle göra något men nu minns jag inte vad. Och nästa vecka blir det inte heller något, och sen är det sportlov så det blir tre veckor utan sång, ajaj :/ 

På söndag är det iallafall alla hjärtans dag, som jag verkligen älskar ! :-) Det är fint att man har en dag då man uppmärksammar all kärlek, det är den verkligen värd. En av de finaste dagarna på året. Sist gick jag upp jättetidigt och gjorde en massa frukost till familjen och tände ljus och gjorde mys, jag älskar att pyssla till det på speciella dagar :-) Vi ska nog fara iväg till lilla mormor en stund då och sen vet jag inte riktigt vad som blir men något händer väl antar jag

Nu är det tvdags för mig igen hehe, känner det som om jag kan alla fåniga program som går nu, tvn har varit min bästa vän hela dagen, speciellt som jag nu ett tag har tv inne på rummet så jag har kunnat ligga i sängen och kikat, mmmmh perfekt för lata lilla mig :-)
Fast lite dåligt samvete har jag, så mår jag bättre imorgon så får det bli ett rejält träningspass, så här kan man ju inte ligga och dra sig hela dagarna!

ha det finast


fffffjärtiiii



jag säger att du räddade mig
innan jag träffade dig var jag en annan person, du lärde mig att göra bort mig och skratta åt det
du fick mig att våga synas.
jag är föralltid tacksam

Elenor Stjärnan Sahlström Moen


bbbbbbbästavän



barndomsvän ♥
Sannipanni Nyhlin

I still dont know what you've done with me







A grown-up woman should never fall so easily ♥


my heart is set on you

fin kväll och natt, supermysigt :-)

Nästa dag startade inte epan så Arvids pappa fick komma och bogsera en bit, men sen funka de igen!
krånglig men supergullig den där lilla epan :-) Arvid är ganska gullig han med för den delen :-)

Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar, har så ont i magen, nå helt otroligt, men det fixar sig, när maten är i magen! :-)

Imorgon är det skoldags och det blir väl mys antar jag, världens bästa klass med världens bästa schema, jag har inget att klaga på! Sen kör, mmmmh ska bli kul, vi bara kommer närmare och närmare polenresan, ucsh vad jag är nervös!


kkkkkkkanonens

Sov till tio. suppperskönt! Frukosten ligger i magen och snart ska jag sätta mig på cykeln och bränna lite :-)

Å ikväll blir det kalas å, jag sanna arvid och emil i Arvids stuga! Fettttt mys. Å en skräckfilm skulle jag tro att det kan bli, om sanna får tag på någon? jaja vi får se, toppen kommer det i vilket fall som helst att bli !

pusssssssen


every song ends

thats no reason not to enjoy the music






älska mysiga fredagskvällar

Din kropp:
Hur lång är du: 165
Vilken sko storlek har du:  36-37
Är du nöjd med din kropp: jadå
Skulle du kunna plastikoperera dig: tar emot väldans
Välj en sak du tycker är fulast på dig:fötterna, händerna 
Vilken ögonfärg har du:  Blå
Vilken hårfärg har du: blond
Har du lång överkropp:  mellan
Har du långa armar: normala? 
Har du långa naglar: biter tyvärr på dom så. men jag ska sluta!

Dina känslor, tankar och humör
:

Hur är ditt humör nu:  Super
Vad tänker du på just nu:  hur mycket jag älskar min lilla pappa
Saknar du någon just nu:  ja
Gillar du någon: mm!
Är du kär:  kanmansäga :-)
Är någon kär i dig: ja!
Älskar du någon:  ohja
Hatar du någon:  tyvärr..
Hur är du om du är hungrig: smågnällig
Hur är du om du är trött:skrattar och säger saker som jag får skämmas för senare eller är supersur
Om du sovit i tre timmar:  trött?
Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: cecilia
Du skulle egentligen velat bo: vartsomhelst, så länge det känns som hemma
Din högsta önskan är: Jag har många
Du skulle vilja ha: Jag är nöjd med det jag har :-)
Ditt rum:
Vilken färg är det i ditt rum:  rosa
Har du en tv i ditt rum: nej
Har du en dator i ditt rum:  nej
Har du en säng i ditt rum: ja
Vilken färg är ditt påslakan: snygg
Har du kläder på ditt golv:  nej
Har du tidningar på ditt golv: nej
Har du något annat på ditt golv:  en bok










GÄSTBLOGG

SANNNIPANNI KISSEN HÄR,
nu har vi ätit.
Det va ur mysigt!
johanna har nyss gåt ner till bussen och signe har städat undan allt,
och jag och ellisen har inte gjort nånting bara suttit å garvat åt signe när hon fick stearin
övera hela handen och duken, HUJEDA MIG SIGNE NIHLMAN!




och på lördag blire KANON,
ARVIDS STUGA I SANDVIK!
jag,signe,arvid och emil:-)
mysbrallllerna och badkläderna  å en fet coca cola en en skräckfilm så blir det KANON!



ELENOR SHALSTRÖM MOEN KOMMER BLI RIK
STORA BLÖTA PUSSSSEN /sanna nyhlin



leading ladies are a try

Slutade elva idag, mmmmmm hur najs äre inte?
NU väntar jag på att sanna ellen och johanna ska ta sig hit, de är nämligen och hämta taimat som vi ska smaska på här hemma! Själv gick jag hem för att göra iordning här, så jag har tänt ljus och plockat undan och lagt i extraskivan till bordet och sådana saker!
vi hörs sötnosar! :-)


Den vackraste visan om kärleken



den vackraste kärleken är vänskapen


turn my world upsidedown



Arvid Eriksson ♥



Cause I know Youre worth it





Like we were dancin our last dance

Imorgon är det en hel dag avsatt i skolan för att alla ska kunna jobba för att få ihop pengar till Haiti. jag ska väl gå hemma och städa och pyssla lite så får jag pengar av mamma och pappa sen, 70 spänn, det ska väl räcka :-)

Det är väldigt bra att skolan väljer att lägga tid på när det händer sådana här saker, att vi kan få en chans att hjälpa till, där ger jag tummen upp för klockarskolan (y

Sen är det ju ganska nice att va lite ledig också :-)

Pratade nyss med Arvid lite, vilket leder till att jag måste prata med pappa om lite kul till helgen, om det nånsin kan få bli av? hihi om det blir nåt får ni se vad jag menade annars inte, men nåt skojj ska vi väl kunna komma på iallafall.
Det är helt sjukt hur mycket av livet som försvinner bara man är borta en enda dag från skolan, plötsligt har man inte koll på någonting, det är lite läskigt ! Jag var ju hemma idag eftersom mitt huvud hotade att sprängas ett tag trodde jag nästan, men nu är det bra och blir nya tag! På Torsdag ska jag iallafall till skolan så jag får upp kollen igen :-)


Fearless


ni får en gammal bild på mig som jag bjuder med här ååååååå :-)

irreplaceble

sakkkkkna gotland !




jag börjar nästan gråta :/


bästavännerna



                                                   fisen å sannipannnnnni !


kanonens

arvidharenbåthurcooltärintedetochviskaåkaidenharhanlovat !

hihi knas


jag kan inte få nog

mmm jag och  peppo bestämde oss för att fetta oss lite och gick och åt kebab innan kören idag, MUMS vad det var gott! jag är fortfarande mätt :-)
sen så va det kören, och adiemus, det börjar låta riktigt bra nu alltså, och det är så roligt! Vi kommer att ta Polen med storm. Gud vad jag längtar dit, men samtidigt är jag så nervös! Vi ska vara borta i nästan en vecka, och vi ska flyga dit, och jag har aldrig flugit förut, skräcken sliter i magen ibland när jag tänker på det, det verkar så läskigt!
Men det går nog bra, jag kommer att ha alla vänner och min mormor och min pappa med mig, så jag kommer nog kunna chilla lite iaf :-)

Nu ska jag ta och slappa och lyssna på soundtracken från the phantom of the opera, Lovvvvve den så mycket!



stördaste personerna i världen? aaah tyyyyyyyyyyyyyyyyyyp !


men kolla hur brun jag var


komentarisssar

fick en askul kommentar från elenor, hihi nu är min dag gjord :-)


Follow me

I'll follow you





RSS 2.0