sanna nyhlin föddes i blåsväder

vilkendag vilkendag. helt underbart väder, lycklig signe. nu har det dock mulnat, ucsh!
ja sanna fick iaf en lite diss där av tallen och jocke, de tyckte att hon var blåst, men skitsamma alla älskar hennes blåsta kommentarer, det är ju en del av vad som gör sanna nyhlin till sanna nylle NYHLIN, min babu!
det har väl varit fint annars och dans på gympan, bugg men varken jag eller sanna fick dansa med neffis jesppppppper men de hinns imorgon! det var skojj iaf, och sen fick vi oss en skön promenad tillbaka i ett vackra vädret, jag, sanna, ellen, dogge och jesper. de andra svängde väl av hit och dit till sina hem och grejer, och jag va snäll och tog en omväg hem med jeppe som gick och berättade om alla sina äventyr, hehe den grabben kan snacka!
sen gick jag väl hem och däcka på soffan, helslut. och nu ska jag snart spring iväg till kjell och anne och hjälpa dem med deras dator, sen skynda mig hem och kika på the mentalist, min favvvvvvvoserie :-) ska försäka sätta mig och svettas lite på cykeln också, för mycket cola kan det ha blivit känns det som :-)
bilderna från lördags får ni vänta lite på, för jag har helt enkelt inte ork och tid, men de kommer !

världens bästa grabbar



öjjjj vart ä festen

skitkul kväll verkligen, så sjukt chillig. vi var väl ute på stan hela dagen och skojade med killarna att vi va griniga och de vart så lessna men sen va dom glada igen. vi satt väl ute vid sibylla och kolla på alla fina raggarbilar som åkte runt och så på de fina eporna som cirkulera runt stan ett antal gånger och coola sig, hehe. vi var ute hela kvällen och frös men vi hade det grymt bra, och så kom det en jävligt grym grabb och undra vart fan festen va. inte fan vet jag svarade jag och sen blev han och hans syster liksom kära i oss och satt och glodda i nån timme och han va ju riktigt cool mmm nat :)
men det va kul och polis kom en sväng också, en vanlig lördagskväll i mitt älskade lilla säter.
bilder och filmer kommer sen för nu ska vi ut till mormor och hjälpa henne med hennes dator så nu sitter jag i bilen och bloggar, hehe!
juste, tre månader igår också,
Arvid Eriksson, du har hela mitt hjärta jag älskar dig


härliga bananer

det är underbart väder i svearikes land. solen gör mig lycklig.
Annipanni och sannilur kommer snart, det gör mig ännu mer lycklig, vi får ut och stöka i det vackra vädret :-)
nu ska jag plocka ihop lite här

outfit blus: mammas som va för liten för henne, grå leggings, nån affär i säter jag vet inte vad den hette jeansjacka från nåt ställe, solbrillor från hm


nej nu mosas han i dörren!

dålig uppdatering men det händer så mycket i mitt liv just nu att jag helt enkelt nästan aldrig får tid att sätta mig vid datorn längre! Och det är rätt skönt, det är en måbratid för mig just nu, även om veckan har vart rätt deppig och tråkig så mår jag bra innerst inne, helt underbart.
ang rubriken jag och pappa såg en sån söt gubbe i affären idag och när vi kom ut till bilen såg vi hur han precis skulle ut ur affären och då stängdes dörren på honom, två gånger! och pappa kläcker ur sig, nejmen nu mosar dörren den söta gubben! det var så tragiskt att jag båda skrattade och grät samtidigt, och pappa asgarvade åt min knäppa reaktion, men jag älskar gamla människor jag vill ta hand om dom allihop! haha men det såg så sjukt kul ut vi garvade som tusan, familjen nihlman herre min je.
Nej sen idag har jag faktiskt varit duktig, diskat, pluggat och suttit och svettats på träningscykeln i en halvtimme, ingen fettma här! hehe. nej men det är skönt att känna att man bränner bort lite, för då kan man unna sig nästa dag, hihi! :-)
nej men jag måste nog skärpa till mig om jag ska kunna ha min tajta avslutningsklänning, ja jag har hittat den, och den är perfekt! mer får ni inte veta hihi, det kommer samma dag som avslutningen :-)
John hade ritat en jättefin bild på emil och arvid som jag kopierade till mig och sanna och nu sitter den upp på min vägg :-)
nu ska jag svara på smset från arvidsöte och sen gå och lägga mig, imorgon har jag sovmorgon mmmmmmh!
stora pussen på er



I just wanna scream and lose control

hej mina sötnosar förlåt för min kassa uppdatering men mycket har hänt kan jag lova! Idag fick jag och sanna träffa våran fina annababu en kort stund, (vi skolkade lite för att springa ut och krama om henne) vi har inte sett henne på riktigt länge! men nu känns det som att det nästan har blivit planer för lördag? skulle vara riktigt fint!
Ja idag har sanna fan i mej vart litt grini men hon är söt till och med då den hockeypucken :-)
Och hon älskar jespers NEFFkepa så mycket, ni ska se henne när hon kikar fram under skärmen, urgullig!
Elenor ska ta och kolla upp bio för oss också, för jag gjorde det så dåligt ucshannemej :)

här är min söt i NEFF


MÅNDAG/TRÖTTDAG

ja vilken konstig dag det har varit, jag minns den knappt faktiskt. Men den har nog varit bra även om det hände lite grejer, haha och jag vart så arg att jag var tvungen och ringa arvid och berätta, han får stå ut med mycket den grabben hihi :-)
nu ska jag gå och kika efter om det går nån bio som jag och elenor tänkte att vi skulle gå på, sen får vi se, jag lär väl plugga till muskelprovet imorgon, suckkkkkkkkkk :-)

sköt om er grymmisar!


the power that you have

nu har jag varit 16 i en vecka kom jag på hehe :) jag känner ingen skilldnad direkt, faktiskt råkade jag säga att jag var femton senast idag. ålder är bara förvirrande och inget som definerar den jag är så det så.
nu ska jag fortsätta med min gulliga bilduppsats om leonardo da vinci.
ucsh vilken tråkig söndag!
sköt om er



Du är stjärnan som lyser upp mitt liv


Yes powerdrops

Fredagkvällen var grymmmmm!
innebandturnering med alla de bästa fårn skolan, herregud vilket röj. Yes power drops var det bästa laget hehe, vi kom 5a men vi vann pris för mes färgglada iaf! jag satt på bänken och fotade och hejjade hela kvällen, min hals gör fortfarande ont. efter turneringen bar det iväg hem till min älskling där sanna och jag satt och väntade på trappen och diskuterade och frös tills de kom i sina epor och emil tog med sig min bebbe hem till sig och jag sov kvar hos arvid. sen var det väl en utställning där nästa dag med en gullig tipspromenad och massa varmkorv, arvid åt typ fem stycken? hihi :)
sen skjutsa han mig väll till grillen där jag åkte med bussen hem och sen satt jag på soffan hela dagen fram till tio när jag gick och la mig i sängen istället, sjukt trött.
men det har varit en grym helg iaf, och alla älskar elenor sahlström moen, världens bästa coach(staving?)








The sun will always shine

Thats how you make me feel
Ja gud vilken fin dag vi har haft idag! solen har varit helt underbart varm och man har bara njutit hela dagen hemskt vad jag har längtat efter detta!
Igår hade jag en jättefin födelsedag, föst kom de ett telfonsamtal vid åtta när jag låg och sov från min storasyster som jag älskar trots den hemska gärningen! hon ville skrika grattis i mitt nyvakna öra, och hjälp, det gjorde hon verkligen. haha!
sen kom de in två knottar och sjöng för mig, pappa och Boel för mamma var borta på kurs över hela helgen. jag fick jättefina paket och så, så sjukt hur mycket jag älskar min lilla familj.
sen for de iväg till norsta och jag gick ut och satte mig i solskenet och diskuterade med våra grannar, hehe. Sen så kikade arvid förbi och hade köpt blommor och choklad, sööööööööööten min va jag ällllllskar honom:-) så vi myste väl lite och sen gick vi ut en bit, tog en tur i hans epa och när vi kom tillbaka så var lilla mammiplutt hemma, och då fick jag en till present, ett par jättefina örhängen, så då blev jag glad och pussa på henne medans arvid bara stod och flina.
sen drog han väl och så satta jag och mamma oss och tränade matte, ucsh! men det behövdes väl, np på fredag hehe :)

idag har det väl iaf vart chill jag och sanna var med om lite äventyr och jag fick en spargris i present av elenor, hihi hon är den sötaste, gud vad jag älskar henne, min underbara lilla tjej! en spargris kan verkligen behövas i mitt fall. inte för att jag kan hålla i pengarna bättre för det men det ger mig lite motivation!
idag till exempel, hehe, så köpte jag ett par solglajjer, inte de allra snyggaste kanske men de var billiga och de duger, jag ser ändå ut som en apa i alla solglasögon jag vill bara ha nåt att gömma mig bakom när jag är extra trött :)
nu lär jag städa på mitt rum, det är så mycket kläder här att man bara får upp dörren 20 cm sen får man klämma sig igenom, så det är hög tid att ta tag i!

ta hand om er!


16!


bystuga


Mindre än en dag kvar !

Herregud det känns som det var igår som jag fyllde femton! men imorgon är jag plötsligt 16 år gammal, ucsh vad läskigt det känns, men samtidigt är det så roligt!
idag har iaf jag och pappi varit och handlat, kom hem med två blommiga blusar, en jeansjacka och en kavaj i lite jackliknande material, fina grejjer!
Efter det for vi iväg ut till norsta och greja och därifrån fick jag med mig en fin liten sommarklänning, hihi känns som jag har fyndat rejält idag, nöjjjjjjjjd.
Sen har vi vart och lyssnat på boel när hon sjöng och då blev vi ju fast på det där jävla musikcafet, det tog från fyra till sex eller halv sju jag vet inte ens det säkert. ucsh. det enda som var kul var när boel sjöng, hihi, jag är sån stolt storasyster :)



inköpen


fredagsmys

nu har jag ätit så mycket att det hade räckt till tre personer, det var så gott! ska ta hand om disken nu, sen kanske dammsuga, vi får se. senare kommer iaf louise hit, pappa rymde ut till norsta så hon kommer poch sällskapar ist. det blir väl lite filmtittning antar jag :)
nej, dags å ta tag i det här, undra hur mycket man bränner när man dammsuger? jag brukar iaf bli trött av det.
sköt om er


Det är vi mot världen



De dunkas music i säter city

ja nu dunkar de musik här i lägenheten, som det alltid gör när jag är hemma. tills någon som har blitt trött och ber mig stänga av. men nu har boel vänner här och pappa är och jobbar och mamma har rest iväg på kurs, så nu dunkar de på här!
ska snart börja skrubba lite potatis och slänga in i ugnen, pappa och jag ska lagga god fredagsmat, för det blir bara vi som äter, boel och sofia ska käka kebab och tuva skulle äta nån pizza. så det blir fredasmys här hemma :)
sprang ner till konsum och där träffade jag den som var busigast på hela gotlandresan, världens bästa, KENTH PETTERSSON, suppppppperglader blidde jag då och han fick en fet kram. han skulle ut i skogen och mysa så hoppas att han får det bra :)
annars är det bara trött mysdag idag, jag orkar inget känns det som, tre timmar sömn på hela dygnet igår ju så jag sov till tolv idag,hehe.
men nu ska jag gå och ordna med potatisen, sköt om er!


få höra ett glädje skrik


TOPPENKVÄLLEN



Jag älskar er alla så sjukt mycket, sanna, arvid, emil, det finns inte i mitt huvud att klara mig utan den här vänskapen nu. De är mycke gnäll men jag tror fan livet aldrig är så bra som med er ♥

äre långt kvar?

Oj vilken kväll det var! eller kväll och kväll det var väl rättare sagt en hel natt nästan! jag åkte ut där och fixa också skulle jag å möta sanna på cykel och hon hade fått slut på luft i däcken så hon kom där knallandes i backen söten, asgarv det första som händer när vi ser varandra, herregud.
Sen ringde väl arvid och skulle ha vägbeskrivning de gick väl så där men de kom fram tillslut iaf.
vi var väl ut och cykla iväg till norbo där vi tio elva nånting och sanna och jag slira omkull me cykeln såklart och sanna fick sen ta den tyngsta cykeln och skjutsa emil medans jag körde arvid, hehe en bit iaf sen blev det arvid som körde mig mja söttttt :)
en grej som jag fick höra typ hela kvällen; äre långt kvar nu eller?
kom vi väll hem där vi tolvsnåret och då sjönk vi ner runt bordet och mölja i oss chips och ostkrokar och cola, göttiga grejjer. sen kolla vi på film och slockna väl vid fyra nån gång ungefär. sen kom arvids mamma på morgonen och det var väl tur annars hade vi väl sovit tills nu skulle jag tro, gu va matt jag var! men arvid skulle ju hem och jobba så, det är hårt å va bonde. och jag fick en ascool kepa av han också hehe, den som han alltid använder gav han till mig göllet, det blir min favoritgrej i sommar.
just ja vi såg ett stjärnfall också och så här önska vi : Arvid - varmare väder Emil - en kall öl (?) Sanna - att inte en björn skulle komma och äta upp oss. Signe - tusen kroner (självklart önskade jag det sämsta)
sen på morronen så städade jag och sanna i stugan och släpa madrasser som inte ens kom till användning och sopa chips från golve och diska å grejja, och sanna nyhlin hon fixar så helt plötsligt dunka de hästpojken över hela gården, en härlig morgon me min bebbiiiiiis
 
snart kommerä bildssss


 


fistrollet

nu ska väl pappilur komma hem snart och hämta mig så vi kan fara ut och göra iordning, jag ä då redo iaf, sitter här me jackan på och väntar hehe. vi hörs nog imorgon nångång för nu blir det bara röj å ingen bloggning!
gud vad jag är peppad :-)
 


Fö faaaan Sanna Nyhlin!

JAJEMEN ikväll blir det röjjet ute i skogarna, jag och sanna och arvid och emil. vi ska väl sova i min husvagn(?) fast så mycket sova blir det väl inte, utan det blir väl mycket skratt och kanske nån skräckfilm, det hoppas vi på! och nu kom jag på att jag ska köpa något som jag och sanna har längtttttat efter; ostkrokar! det blir mumsit :) hoppas du läser det här nu stjärten så du blir pepp!
vi hörs väl senare innan jag far ut dit :)


en av de bästa bloggarna i världen

NI MÅSTE KOLLA PÅ OSKARS OCH RASMUS BLOGG, OSLAGBART! HOMOTOCHEMOT


ingen glass på bussen

haha gud vad roligt det var det hära! väldigt lyckad dag måste jag säga :)
blev nästan inga foton, svårt att fota inne där, jag är rädd om kameran. så nå foton blir det inte här :)
nu håller jag på och tjatar på mamma och pappa som jag ska fortsätta med, hehe!

den finaste killen i världen

mmm änt han fin, arvid eriksson. och han är min det är det bästa med det hela :) de vart så att han sov kvar fast han nog egentligen inte kunde det men han gjorde det ändå söten. det bästa som finns är att somna i hans armar och vakna med den där känslan av lycka som brusar i hela kroppen bara för att han finns där bredvid mig.

Nu ska jag börja dra mig ner till stan där jag ska möta upp elenor och hampus och gunnar, så ska vi ta och käka lite pizza och sen ska vi åka och bada, skojjigt jajjemen.
Kameran är med och om inte batteriet krånglar kan det kanske bli lite bilder.
heeeeeeeeejdå


GUD VAD JAG ÄLSKAR MIN STORASYSTER

Hon är min räddare i nöden. jag skickade ett litet sms till henne idag och nu har hon satt igång att tänka ut vad hon har för klänningar som jag kan låna och använda på nians fest, hon är så gullig! det blir säkert nåt fint, nu blev jag lättad kände jag, hihi :)
arvid ska väl dra sig hit ikväll så jag har plockat undan på mitt rum (i panik) som jag alltid får lov att göra när han ska komma, det är lixom alltid när mitt rum är som mest stökigt. hujedamej


söten



Sannas stjärt är fin

ja nu ska jag länka min kära bästaväns blogg här för den är verkligen nåt extra och jag är så desperat på den att jag går in hundra gånger per dag för att se vad tusan hon ha för sig. hon borde ha sjukt många sidvisningar. här har ni länken: SANNA NYHLIN I MITT HJÄRTA
Nu har jag iaf lagat maten och den verkade vara uppskattad så jag är nöjd hihi :) sitter nu och försöker hitta windows moviemaker som jag vet att jag borde ha här nånstans på datorn? Jaja jag tänkte iaf försöka ordna lite med filmer från igår och slänga upp lite bilder :-)
pusssssss
HÄR HAR NI SANNA NYHLIN MIN EGEN BÄSTISSTJÄRTIS

iloveyou


baby we where killing them

vaknade inatt av att jag låg och smsade i sömnen, helsjukt. som tur var hade jag inte hunnit sända :-)
Nu ska jag och boel ut och gå sen ska väl jag och pappilur hjälpas åt att laga mat tror jag det blir, eller om det blir jag och mammi, vi får se. jag ska iallafall fixa såsen, det gör jag bäst hehe! :)
fin dag igår, jag ska försöka hinna med att slänga upp lite filmer och foton, annars kommer de väl någon annan dag.
sen ska jag väl sätta mig och sticka lite, ucsh för slöjd, det är inget roligt att göra en halsduk för att jag måste, det vill jag göra när jag känner att jag verkligen vill, då kan det vara kul! men inte nu, men det lär ju tas tag , tråkigt eller inte.
Nu ska jag knyta på mig springskorna, sköt om er!


pappibus

ja nu sitter min kära älskade far här bredvid mig och kollar på 2½ men :-)
Arvid var förbi här nyss och gav mig en puss och mina leggings som jag hade glömt hos honom, jag har saknat dom båda så mycket hihi.
sen skulle han iväg och bärga nån bil eller vad det var hehe :-)
nu börjar det nån film som jag och pappilur ska kika på
sköt om er!




SÖNDAG PÅSKDAGEN

Vi ska hem till mormor på påskmiddag. Morbror Lars-Gunnar och hans fru och deras son är också där, länge sedan man träffade dom nu! mysit :-) Kameran är med såklart. Ta hand om er!
Så här ser jag ut idag


Påskafton

Mamma väckte oss på morgonen med varsitt litet virkat påskägg där det låg lite godis och en lapp. På den stod det att det fanns påskägg gömda någonstans i de gemensamma rummen, hihi gud vad glad jag blev, leta påskägg är något jag aldrig kommer att växa ifrån!
Så hittade jag stvå stycken, ett stort och ett litet TACK MAMMA OCH PAPPA! elr hrm förlåt, tack påskharen.
Sen har vi vart ut till norsta där vi grillade korv drack påskmust och myste i solskenet, åh vilken mysfamilj jag har! ♥



Feels like home to me


Something in your eyes
Makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself
In your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've felt so low
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where
I come from
Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright 'cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there's light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I've never thought I'd love anyone so much

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where
I come from
Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong

Feels like I'm all the way back where I belong




FIREBOMB


Långfredan

Nu ska vi sörja för jesus som dog idag för ettusenniohundraåttio år sen typ. stackarn.
långfredan är nog den längsta dagen på året känns det som, det är som att tiden faktiskt går långsammare!
Vi ska ner och gå på en musikgustjänst sen hela familjen, det är en som ska sjunga som pappa säger sjunger så fint så vi ska lyssna på henne, det blir nog bra!
Sen imorse som kom anne hit med två påsk ägg till mig och boel, göttttttttttttttttttttt :-)
Imorgon ska vi väl leta påskägg, men det är så mycket snö så vi kan inte gömma ute i skogen, vi får väl se hur vi gör :)

GLAD PÅSK


Sannilur Stjärnan å fisen


KLOCKARSKOLAN I MITT HJÄRTA


SKÄRTORSDAG

Nu är det påsklov, vårt sista påsklov på klockarskolan, snyftsnyft buhu :/
men då ska vi göra det sista till det bästa, med mycket kul och stojj !
Kupolen med Louise var fint å, haha Arvid och Emil blev nog lite chockade när vi kom där bussen :)
Louise hittade ett par superfina skor att ha på avslutningen och jag införskaffade ett par jeans från gina för 199 kr, jag blir så lycklig när jag hittar sånt billigt!
Jag ska ta och låna lite videos som sanna har och lägga upp här på bloggen, de är från skolan och från hemma hos sanna :) Men jag gör det lite senare för nu ork ja int :-)

ta hand er!


din jävla pulla tack för ditt väskapliga stöd då

nyss så ringde elin, sanna blev lite grinig och la på med slutklämmen; din jävla pulla tack för ditt vänskapliga stöd då!

HAHA SANNA NYHLIN !


APRIL APRIL

11 DAGAR KVARRRRRRRR!
sen är jag 16 år, ucsssssh vad otäckt.
och ett STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KENTH PETTERSSON SOM FYLLER ÅR IDAG!
sånt får en att sakna gotland nå otroligt.
men minnena finns alltid med i hjärtat, det var en oförglömmlig resa!
Nu efter skolan så blir det en sväng in till kupolen, jag ska hjälpa Louise kika efter klänning och skor till nians fest och avslutningen, det blir nog fint :-)
kanske får vi chans att sitta lite på donken å, mitt älskade donken, lovelovelove, fet som jag är, inte på utsidan, men på insidan är jag nog ganska mycket tjockis :-)
mmmm men det blir bra, så hörs vi senare om jag hinner, puss och sköt om er

 


RSS 2.0