we know its never simple never easy

Avslutning med kören, hela sommaren utan dom jag längtar redan tills vi kör igång igen!
nu sitter jag väl och chillar med lite muuuuusic och tänker på dagen som har varit man hinner inte med att tänka längre men bara springer med och hoppas på det bästa, allt kommer så snabbt. om en vecka är skolan nästan över det är helt sinnessjukt och jag hinner inte ens ha ångest inför det ögonblicket för jag har så mycket att göra. Idag var det tillexempel fotbollsturnering som vi alla var och tittade på och plötsligt var det vattenkrig och jag var genomblöt och sprang runt och kastade vatten på alla som inte aktade sig. grymmans kul men sen frös jag. Sen åkte jag med fjellis på moppen hem och de va lagom läskigt men så sjukt kul samtidigt !
sen var det avslutning med kören så in till blge med mys och tacos och bilder och grejer hit och dit och sen hem igen och nu sitter jag bara här och är slutkörd men jag ska väl försöka fixa lite sen :-)
ha de finast!


hata rubriker

 




And my heart’s not breaking,
Cause I’m not feeling anything at all,
And you were wild and crazy
Just so frustrating, intoxicating, complicated,
Got away by some mistake


du kan inte kontrollera mig

ingen kan


plötsligt trasslade allt till sig

men det ska väl lösa sig det med precis som allt annat.
kilade ner till kyrkan för att kolla när Boel sjöng och träffade på sannas och min lilla fredddddi ! så vi lär väl gå och hälsa på han snart igen, annars blir de tår i ögat nej tänk så många fina människor man lär känna varje dag fast man knappt fattar det själv.
jaja De var jättefin sång och jag är stolt storasyster. Träffade även på min sånglärare erik men det blev bara ett snabbt hej och så såg jag birgitta också men henne hann jag inte ens prata med för jag sprang hem med pappa så att han kunde skjutsa mig till Micke som skulle hjälpa mig med musiken men det gick väl sådär och bajs men vi löser det hoppas jag iaf!
Sen så har min mobil mobbat ihop sig igen, suck jag vill bara ha en nyyyyyy! och min stereo funkar inte heller nej gud vad irriterad jag blir SKITSÖNDAG haha. Nej men jag längtar till imorgon, känns inte som att man är nyttig på söndagar man bara finns det är ingen skön känsla.
aa men sanna och jag hade väl humor igår och satt och asgarva på varandra typ vid tolv på natten, sånt som blir med sanna nyhlin.
nu ska jag sticka klart min halsduk som jag bara vill elda upp blääääääää :-):-):-)


ge mig den där lyckligkänslan igen nu tack


like no love ever known

som ni såg på bilderna nedan så har klippt av håret i lugg, INTE NÖJD! jag fattar inte varför jag gjorde det men nu är det gjort och jag antar väl att jag vänjer mig. men jag hade tänkt i huvudet att det skulle se helt annorlunda ut helt enkelt, så blev det inte så och då blev de sadface men de kommer väl att lösa sig, jag vänjer mig!
nu sitter jag väl och kollar på simpsons och bara slöar, det har vart superkörigt för mig så det är skönt att vila nu på lördakvällen, ska väl gå och poppa lite popcorn sen kanske får se.
pussen


nians fest

ALLA BILDERNA PÅ SANNAS BLOGG !
men jag lägger in några stycken som jag lånat av henne, som jag har rätt till eftersom jag faktiskt knäppte merparten av fotona :-)


jag dör utan alla underbara, hur fan ska jag klara av sommarlovet och gymnastiet och livet utan er? tår i ögat


skjut mig

mmmmm känner lite så just nu vill bara gå och lägga mig i sängen och sova i några år eller så.
Festen igår var helt underbar, ååååh älskade älskade 9F mitt liv kommer inte att fungera utan er!
ucsh nej det känns så hemskt att lämna, jag kramade om alla hela tiden för jag var så lycklig att få vara där med dem. men det var verkligen helt underbart, alla släppte loss och kastade alla roller och var bara sig själva på dansgolvet, helt fantastiskt att se och att uppleva! nu är det en hel lång helg innan jag får träffa alla igen, lesssssengubbe. nej det är mitt liv att få vara med de jag älskar, jag skulle gå under annars.
Jag lovar att det kommer bilder någongång, det beror på hur snabbt sanna fixar med kameran och datorn.
nu ska jag träna till elevshowen, som by the way kommer bli såååå toppen!
ha en mysig fredag! :-)





haha, va ääääre emil?


there's a reason to everything



MAAAAAAAGNUS !


just to have a love like that

hej mina fina! måste bara berätta att jag så jävla pepp för morgondagen, heldag på folkan och sen konsert och det ska bli så superkul, herregud det peppar i hela kroppen!
nu ska jag sova gonatt vänner!


PAPPAS DAG!

ja idag fyller pappa år så jag har vart och köpt presentttt! okej det är typ världens sämsta eftersom jag verkligen är kass på presenter, men han vet att jag älskar honom hehe :-)
ja sen så har jag väl suttit i cafeterian med oskar idag, trevligt! vi hade sönder en handske fylld med vatten så det spruta över oss och hela glovet och spisen men de va rätt kul jaaaaa :-)
mja sen har det väl inte vart så mycket mer, jag och douglas rockade på spanska muntliga provet och tyganalysen på slöjden gick väl också rätt bra, över förväntningarna iaf!
dagen har väl vart dryg också, känner mig allmänt seg men det går nog över efter att jag har sovit inatt!
nu ska jag gå och kika här lite :-)
hare bra vänner!


hej sanna nyhlin

SANNA NYHLIN i mitt hjärta vilken bruddd! vi har det bra vi, sitter i min stora tomma lägenhet och lyssnar på jontes grymmmmmmma musik :-)  nej fan det går inte att leva utan henne, hon är fan halva jag, som i torsdags när jag grät asmycket, då började hon gråta bara för att jag grät och så gick vi där i korridoren och grät och garvade åt allt i den konstiga sitationen, ja vi är knäppa tillsammans men vi går igenom allt tillsammans och finns där för varandra vi går igenom tårar som leder till asgarv till slut óch inte fan vet jag hur vi gör det men det mesta brukar bli bra tillslut.
det vart väl lite gråt igår men tillslut så vart det skratt iaf, allt var så sjukt men vi klarar allt tillsammans min nylle å ja.
imorse väckte jag väl henne och hon påstår att jag skrek när jag väckte na på hennes blogg men så fan heller jag viskade att jag hade gjort frukost om hon ville ha :-):-):-)
nu ska vi sova i solen hejdå


gud vad jag hatar när jag har rätt!

det är som om jag hade någon förbannelse på mig. allt suger. jag har gråtit hela natten och hela dagen. nu ska jag duscha och sen sova och hoppas att imorgon tar god tid på sig jag vill ligga i sängen föralltid.
hej då

you dont even know how hard it is, do you


igår var det väl rätt fint,  maggan och bertil och mormor och lars-gunnar och min lilla kusin kom, och så träffade jag douglas och VILJAM SOM JAG INTE HAR TRÄFFAT PÅ SUPERLÄNGE och ellen så då blev de en gla signe :-) 
sen var jag ut och sprang och sen var det fest så drog jag väl dit men det var ju inte så värst mycke folk och stod rätt still men det var väl ok iaf. sen blev ju inte kvällen så där super, om jag ska vara ärlig hade jag väldigt svårt att sova men sanna ringde och var snäll hehe sötennnnnn min. 
men det var igår idag är det en ny dag och den blire förhoppningsvis bättre ! 
sköt om er 
pusssssss



 


Uppsala med mina bebbis

det har varit en superskön dag ! mycket prat och trevlig shopping, hjälp vad jag är slut nu! ska inte skriva så mycket mer utan slänger upp bilder på det jag har handlat och sen ska jag sova snart tror jag :-) men vi hörs gulllen, sköt om er!


bh från bikbok  50:-


vit skinnjacka från new yorker 99:-


beigevita ballerina från nån affär som hade utförsäljning 50:-




Godnatt! ♥


Joshua Radin ♥

vilken skön torsdagskväll, helt underbar. jag har plockat lite med disken, ducshat och spelat musik hela tiden, Joshua Radin och John Mayer, obeskrivligt skön musik.
nu vill jag mest gå och lägga mig, sanna kommer hit halv sju imorgon, sen bär det av med henne och stjärnan till Uppsala där det blir shopping och träffa min syster !
sen har jag suttit på facebook typ hela dagen, känns som om livet typ har stannat av hehe!
såg de här på fb, det var så jävla bra kolla 

s[he] be[lie]ve[d]

jag gillade direkt, smart männska som gjorde det där.
Men nu ska jag gå å va grinig så hörs vi väl senare eller imorgon eller på obestämd tid vi får väl se.
ha de fint!



nyduschad och mysklädd och riktigt tröttttter


mysoutfit



dieseltisha och mysbrallllller !

I'd rather be with you

nu har alla packat in sig i bilen farit ut till norsta, sanna med. alla utom jag :-)
så nu är jag ensam igen, och jag vet inte alls vad jag ska göra, så jag städar väl lite antar.
Kvällen med sanna igår var iaf jättebra och gud så skönt vi sov.
plus att jag fick träffa min älskade cecilia, gud vad glad jag blev!
bilder kommer nog sen när jag har fått dom av sanna, vi hade ingen kamera så vi tog med hennes mobil så jag lånar väl lite av henne när hon har slängt in dom på sin blogg och så får ni gå in på hennes om ni vill se alla :-)
nu ska jag ta och plocka undan lite här, när sanna har vart så snäll och städat mitt rum så tycker jag att då kan jag ju fortsätta hennes arbete med lite dammsugning och så.
hon är bäst min nylli


- Kan man få lite ketchup? - Nej !

ja jag vart grundlurad (IGEN) på grillen idag. sanna garvade som sjutton.
Nu har vi iaf beställt fotot så det förstoras upp, känns fint, världens bästa 9F!
nu sitter jag och dunkar musik, som jag alltid passar på att göra när ingen är hemma, och smsar med min sannilur, sköööööönt kan ja lova.
ja och idag har det väl vart skit mest även om det var solstrålar som lyste upp dagen så har det vart ovanligt grinigt på ovanligt många tycker jag nog!
men såna dagar lär väl också vara för att man ska uppskatta de braiga. lite kul har det ju vart, med sanna finns det alltid ett asgarv på lur :-)

bjuder på en skabbig bild från när jag hade brunt hår


PAPPA ÄR HEMMA!

JA NU ÄR MIN ÄLSKADE PAPPA HEMMA FRÅN SJUKHUSET! just nu ligger han och sover, jag ska knacka på snart och höra om det är nåt han vill ha.
själv sitter jag och dunkar musik, helt underbart skönt här hemma idag ! boel ligger väl och myser på sitt rum och mamma är inte hemma, så jag kan spela hur jag vill, helt kanon!
sen ska väl jag beställa biljetter till mig och sanna och ellen för vi bär av till uppsalai slutet av veckan, jippiiiiii ! :-)
ni får ha det så bra, sköt om er nu grymmisarrrrrr


mysig fredag

SANIPANS BILDER
vilken fredag det blev



ELENOR ÄR GRYM

helt sjukt duktig, det var så kul att titta på :-) alla andra var också superduktiga såklart!
och bilden i förra inlägget är sannas som den tönten tydligen ville påpeka ordentligt :-) så nu vet ni det!
och min lilla pappa är på sjukhuset och har opererat blindtarmen, men han verkar må rätt uppåt nu så imorgon kanske vi får hem honom, det hoppas jag på! 
jag älskar dig pappa 
 


söndag / dansdags

ska iväg och kika när elenor dansar, skitkkkkkoolt :-)
sköt om er

hehe ja jag vet att fingret ser stört ut


9F

Jag får tårar i ögonen när jag tänker på att jag snart måste lämna alla underbara, JAG ÄLSKAR ER!
 


min blåsta polare

SANNA NYHLIN GÖR ALLT SÅ MYCKET ROLIGARE ÄN DET BORDE VARA


jesper är klassens sweetheart

helt sjukt bra vecka, ett antal vattenkrig och lite buttert och mycket glatt, helt kanon!
sanna och jag sprang väl ner och unna oss en kebab igår, sånt som vi gör ibland, hehe fetton kanske men vi njuter av livet!
ja sen igår så kom emil och hällde vatten över hela huvet på mig, han ska få igen så fort mitt finger är bra igen, vilken bästis han är! nej men ärligt talat det är galet hur kul man har med de där två grabbarna, vi är supergånget tycker jag nog, jag och sanna och bönderna!
ja juste mitt finger blev lite cuttat idag på vårdcentralen så jag går med en fet kompress, ser ut som jag har nåt livshotande typ hehe. dom skulle ta någe prover på min hud så då skar de bort från fingret, fett läskigt.
glömde nästan, jag och elenor är gifta nu ! hihi min grymma brud :-) 

 


anna sanna signe bilder


lessenfis

ucsh, världens tråkigast sista blev det för mig. jag blev sjuk och var tvungen att gå hem, där slocknade jag direkt och ucsh jag var verkligen superdålig, jag som inte har varit sjuk alls nästan , så ska jag gå och bli stensjuk på just sista när vi hade planerat sånt massa mys.
men det blev det inget av, istället låg jag på soffan hela kvällen, så fort jag reste mig upp blixtrade det till i skallen, inga alvedon hjälpte. hemskt.
pappa och boel åkte ut till norsta så jag fick vara själv vilket var bra eftersom det blev lugnt och skönt och jag kunde vila upp mig ordentligt.
idag mår jag mycket bättre iaf, även om halsen gör ont och det låter rätt kul när jag pratar hehe :)



RSS 2.0